hbs logo

COVID-19 módszeres tesztelés

Az új koronavírus okozta megbetegedés, a COVID-19, a mai napig egy kisvárosnyi halálos áldozatot követelt Magyarországon.A vírus elleni védekezés legfontosabb fegyvere a védőoltás, ám ezzel párhuzamosan a vírus terjedésének lassításában, a járványgócok kialakulásának megakadályozásában továbbra is kiemelt szerepe van a folyamatos teszteléseknek.

FIGYELMEZTETÉS!

Egyes weboldalakon feltűnően alacsony áron kínálják megvételre a Clungene® szerológiai és antigén teszteket. Teszik ezt annak ellenére, hogy cégünk, a HBS Medical Kft. e termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. (Ezt a tényt az erről szóló dokumentumokkal igazolni is tudjuk.) Az ilyen weboldalakról megrendelhető tesztekkel kapcsolatban cégünk semmilyen garanciát vagy felelősséget nem vállal, beleértve azt az esetet is, ha az így megvásárolt tesztek nem is a Hangzhou Clongene Biotech Co. Ltd. termékei.

Társadalmi felelősségvállalásunk

Cégünk már több önkormányzatnak és intézménynek adományozott az általa forgalmazott gyorstesztekből tudományos kutatási, szociális és népegészségügyi célokra.

Cégünk, a HBS Medical Kft. 500 darab Clungene antigén gyorstesztet adományozott az ukrán menekültek ellenőrzésére, így kívánva segítséget nyújtani azoknak, akik a példátlan méretű borzalmak elől Magyarországra menekültek.

További Információk a HBS Medical Kft-ről

www.hbs.hu

hbs logo
HBS Medical Kft.
Székhely: 1137 Budapest, Szent István park 26. fszt. 2. Adószám: 28947882-2-41 EU TAX ID: HU28947882 Web: www.hbs.hu